Fjellro Moderne

Pris fra kr 6.900.000,-

Beskrivelse

Fjellro Moderne er en prosjektert høykvalitets hytte på flott utsiktstomt- to stuer – fem soverom og tre bad/vaskerom, et med badstue.

Fjellro moderne er bygd i stavlaft, med dagens krav til design, moderne detaljer og nye tekniske løsninger. Vannbåren varme i alle gulv i 1. etg. – 2. etg har parkett på alle gulv. Tre flislagte bad og alle gulver i 1.etg har Fagfliser. Hyttene holder gjennomgående høy kvalitet på materialer og håndverk.

Hyttene leveres komplett møblert med salonger, bord og spisestoler, knaggrekker og interiørdetaljer. Senger på alle soverom – komplett kjøkken med hvitevarer, peis fra Varmefag. Ute leveres tømmerbenker og bord samt Jacussi på veranda. Det er montert Downligths i hyller og takutstikk som utvendig belysning. Alle overflater er malt, beiset og alle tak er ferdig malt med innfelte spotter. Hytta er beiset utvendig. Vinduer leveres fra H -vinduet og har 3-lags energiglass.

Kunden kan selv være med å bestemme farger og overflater på fliser.

Valgmuligheter: Jacussi, skiferbekledning/hellebelegging, omramming veranda, betongplatting osv.

Planløsning: Gang, entrè, hall. Stort åpent kjøkken med spiseplass og langbord. Peisestue og TV stue. 4 soverom (11 sengeplasser) økes til 15-18 med oppstue. Rommelig bad med badstue. Bod og teknisk rom. Med oppløft leveres hytta med ekstra bad i 1. etg. og oppstue samt sovealkove og to soverom oppe. Oppstua får en spektakulær glassfasade som gir volum og flott utsikt samt gode lysforhold på hems.

Modell : Fjellro Moderne BYA 170m2 – BRA 150m2 (tomtareal 1000 m2 - eiet)

Prosjektert nøkkelferdig høykvalitets i stavlaft hytte. Meget god planløsning med bla tre stuer – fire soverom og to bad, et med badstue. Stort vaskerom/garderoberom. Kvalitets kjøkken fra Drømmekjøkkenet
Flott utsiktstomt Mulighet for ny hytte høsten 2020. Bilder i prospektet er fra tilsvarende ferdigstilt hytte i Glimmervegen på Blestølen.