Fjellro

Pris fra kr 5.290.000,-

Beskrivelse

Blefjellhytta m/oppløft er en populær hyttemodell hvor vi har gjenskapt den samme romfølelsen som oppleves i våre store hytter. Den består av to tverrskip med mellombygg.

Blefjellhytta er bygd i tradisjonelt tømmer, med dagens krav til design, moderne detaljer og nye tekniske løsninger. Bad er flislagt og alle gulver i 1.etg har Fagfliser med vannbåren varme. Hyttene holder gjennomgående høy kvalitet på materialer og håndverk.

Planløsning: Gang, entrè, hall. Stort åpent kjøkken med spiseplass og langbord. Peisestue og TV stue. 4 soverom (11 sengeplasser) økes til 15-18 med oppstue. Rommelig bad med badstue. Bod og teknisk rom. Med oppløft leveres hytta med ekstra bad i 1. etg. og oppstue samt sovealkove og to soverom oppe. Oppstua får en spektakulær glassfasade som gir volum og flott utsikt samt gode lysforhold på hems.

Blefjellhytta med oppløft BYA 116,2m2 – BRA 149,7m2

Vi har valgt å levere denne hytta i to ulike modeller – avhengig av plassbehov og sengeplasser.

Blefjellhytta er en populær hyttemodell hvor vi har gjenskapt den samme romfølelsen som oppleves i våre store hytter. Den består av to tverrskip med mellombygg. Hytta kan også leveres med oppløft og oppstue, 2 bad samt to ekstra soverom over bad og soverom i 1.etg. Dette gjør hytta til en optimal samlingsplass for storfamilien.

Blefjellhytta har åpen planløsning med rommelig entrè og garderobe hvor man umiddelbart inviteres videre inn i hytta. Mellombygget med sine kraftige tømmer åser i taket inneholder stor spiseplass med langbord og delvis integrert, åpen – moderne kjøkkenløsning. Peis og pipeløp er plassert mellom spiseplass og stue og gir mulighet for innsyn fra to sider. Hytta har rommelig peisestue og TV-stue, 4 soverom og stort bad med badstue. I tillegg har hytta integrert bod – teknisk rom.