Utsikten

Pris fra kr 9.200.000,-

Beskrivelse

Utsikten er ei stor familiehytte på BRA 161m2 med masse plass og muligheter for tilpasning av kontor – soverom – trimrom og antall liggeplasser. Spennende arkitektur og planløsning hvor ulike alternativer gir personlig tilpasning etter behov.

Plasseffektiv hytte med både sportsbod og hems. Åpen kjøkken- og stueløsning med store vinduer sikrer gode lys- og utsiktsforhold. Den romslige hemsen gir plass til god tumleplass for ungene, hyggelig TV-stue eller annet. To bad og mange sove- 8 plasser gjør det enkelt å ta med seg mange på tur.

Planløsning: BRA ink isolert sportsbod: 91,3 m2 Overbygd inngangsparti: 6,1 m2
BYA: 108,3 m2 +hems: 37,5 m2 Sengeplasser: 8 | Bad: 2 | Toalett: 2

Modell : Utsikten BYA 162m2 – BRA 161,2m2 (gulvareal ca210M2)

Utsikten er vår mest eksklusive hyttemodell på hele 210m2 gulvareal. Her er det plass til hele storfamilien – og i tillegg ta med familie, venner og nyte det gode liv. Hytta har to store tverrskip med oppløft samt et mellombygg. Utsikten gir et solid inntrykk og er ei gedigen hytte med masse plass og romfølelse. Grove materialer i tømmer sammen med funksjonell planløsning, tre bad og inntil 22 sengeplasser. Dette er hytte for alle generasjoner og det ultimate samlingspunkt på fjellet.

Utsikten er ei stor familiehytte på BRA 161m2 med masse plass og muligheter for tilpasning av kontor – soverom – trimrom og antall liggeplasser. Spennende arkitektur og planløsning hvor ulike alternativer gir personlig tilpasning etter behov. Hytta har belysning i hyller og tak- utstikk som er med på å gi den rette kvalitetsfølelsen mange ønsker seg i fjellet.

Du kommer inn i en bred åpen entrè med rommelig garderobe. Stor stue med moderne innfelt peis og Drømmekjøkken med langbord. Til sammen 55m2 og rikelig med sitteplasser. Her kan du ha store selskaper og kjenne den gode stemningen tømmerhytter gir. Hytta har 3 soverom i 1. etg. Stort flislagt bad med badstue og utgang direkte til Jacuzzi. Master bedroom har eget bad. Det er lagt vekt på store glassflater som gir lyse åpne rom. Naturen er nærmest en del av interiøret. I 2. etg. er det 5 soverom, TV stue og oppholdsrom.