Om Oss

Blefjell Hytteutvikling AS er et selskap som driver med utleie, salg og utvikling av hytter med fokus på høy kvalitet i fjellet. Vår visjon er å tilby komplette løsninger, godt samarbeid med grunneiere, bruke lokale entreprenører og leverandører for å sikre effektive og kostnadsbesparende byggeprosesser

Hvorfor Blefjell hytteutvikling?

Vi skal skape gode relasjoner til kunder, leverandører og samarbeidspartnere basert på troverdighet. Hyttene skal gi våre kunder en helt spesiell opplevelse basert på gode materialvalg, mye bruk av laft og interiør som gir varme og gode detaljløsninger. Farger og god design sammen med tradisjonelt håndverk og torvtak. Moderne flislagte bad, badstue, tekniske installasjoner og løsninger som gir høy bo-komfort. Familien står i fokus med alle muligheter for velvære, mat, hygge og gode natur opplevelser. Vi tilbyr god beliggenhet og kortreiste hytter – med snø om vinteren og gode tur og fiskemuligheter om sommeren. Blefjell er snøsikkert – et fantastisk turområde med vakker natur og god beliggenhet i forhold til reise vei. Det betyr med tid på hytta, mindre stress i kø og mere hytteliv på fjellet.

Blefjell Hytteutvikling AS gir mer hytteliv for pengene!

wwwsven
PARTNER

Sven Holhjem

Sven er 40 år, utdannet snekker og har 18 års bred erfaring med nybygg, prosjektering, rehabilitering og vedlikehold.De siste 5 årene med salg/ utleie av hytter på Blefjell. Har sin tilknytning til Blefjell gjennom 20 år med egen hytte på Blefjell . Startet med salg/utleie av hytter på Blefjell i 2012. Blefjellhytteutleie har fått et eget konsept og utrykk som har resultert i et solid markedsapparat med 19000 følgere på Facebook . Bor på Holhjem i Brunlanes, gift med Monica og har 3 flotte barn.

johnny_image
PARTNER

Johnny Eliassen

Johnny Eliassen er 59 år, økonomi bakgrunn og lang erfaring med bygg, prosjektstyring og næringsutvikling i det profesjonelle marked.Jobbet mange år med salg og markedsføring – Glass og fasadebransjen, Prosjektmøbler og senere avdelingsleder i 10 år hos Canon Businesscenter i Larvik.De siste 17 årene avdelingsleder, eiendomssjef og teknisk sjef i Hans Gaarder Eiendom AS i Larvik. Et selskap som står bak Yttersø Businesspark, Tassebekk Office Center og Øya Handelspark. Bor i Stavern sammen med Tove-Mette og har til sammen fire flotte barn.