Blefjell hytta med oppløft

Blefjellhytta er en populær hyttemodell hvor vi har gjenskapt den samme romfølelsen som oppleves i våre store hytter. Den består av to tverrskip med mellombygg.

Blefjellhytta med oppløft BYA 116,2m2 – BRA 149,7m2

Vi har valgt å levere denne hytta i to ulike modeller – avhengig av plassbehov og sengeplasser.

Blefjellhytta er en populær hyttemodell hvor vi har gjenskapt den samme romfølelsen som oppleves i våre store hytter. Den består av to tverrskip med mellombygg. Hytta kan også leveres med oppløft og oppstue, 2 bad samt to ekstra soverom over bad og soverom i 1.etg. Dette gjør hytta til en optimal samlingsplass for storfamilien.

Blefjellhytta har åpen planløsning med rommelig entrè og garderobe hvor man umiddelbart inviteres videre inn i hytta. Mellombygget med sine kraftige tømmer åser i taket inneholder stor spiseplass med langbord og delvis integrert, åpen – moderne kjøkkenløsning. Peis og pipeløp er plassert mellom spiseplass og stue og gir mulighet for innsyn fra to sider. Hytta har rommelig peisestue og TV-stue, 4 soverom og stort bad med badstue. I tillegg har hytta integrert bod – teknisk rom.

Planer om hytte på Blefjell?

Vi tar gjerne en prat med deg angående dine ønsker og planer. Kontakt oss, så sender vi deg gjerne litt info om våre hytter